افتخاری دیگر برای دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه سوره

1399/08/10   02:06:00

نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید، شامگاه پنج شنبه ۸ آبان ماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، به کار خود پایان داد.

افتخاری دیگر برای دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه سوره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم کوتاه «عصر گاوآهن» به نویسندگی و کارگردانی محسن مهاجری، دانشجوی ادبیات نمایشی دانشگاه سوره، با شش نامزدی در رشته های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین تدوین و بهترین بازیگر نقش اول مرد و زن، «برنده تندیس بهترین فیلمنامه» شد.
لازم به ذکر است داوری بخش فیلم این دوره از جشنواره بر عهده ی دکتر احمد الستی، احسان عبدی پور، مرتضی نجفی، مرتضی فرشباف، نرگس آبیار، پگاه آهنگرانی و ماهور الوند بوده است.
جشنواره فیلم امید اولین جشنواره ملی مجازی در کشور بوده که به همت حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و به میزبانی دانشگاه خلیج فارس بوشهر به صورت آن لاین برگزار شد.
دانشگاه سوره این موفقیت را به محسن مهاجری دانشجوی ادبیات نمایشی خود تبریک می گوید.

افتخاری دیگر دانشجوی ادبیات نمایشی دانشکده هنر دانشگاه سوره