افتخاری دیگر در کارنامه یکی از دانش آموختگان موفق دانشگاه سوره

1399/07/27   03:22:00

فیلم کوتاه «نفر سوم» از ایران، در جشنواره «شب های سیاه تالین» با دیگر فیلم های راه یافته به این جشنواره در کشور استونی رقابت می کند.

افتخاری دیگر در کارنامه یکی از دانش آموختگان موفق دانشگاه سوره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم کوتاه «نفر سوم» به تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی پویا امین پوری دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد گروه سینمای دانشگاه سوره، در بخش مسابقه استعدادهای تازه فیلم های کوتاه بیست و چهارمین دوره جشنواره شب های سیاه تالین برای معرفی به اسکار و بفتا رقابت می کند. این جشنواره یکی از بزرگترین جشنواره های فیلم در اروپای شمالی است و هر ساله در کشور استونی برگزار می شود. بخش کوتاه جشنواره شب های سیاه تالین مورد تأیید آکادمی اسکار و بفتا است و فیلم برگزیده آن برای بررسی جهت رقابت در بخش کوتاه به این آکادمی معرفی خواهد شد. «نفر سوم» پیش از این، از بیست و چهارمین دوره جشنواره فیلم های فانتزی بوچئون کره جنوبی برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی شده است.
بیست و چهارمین دوره جشنواره شب های سیاه تالین از ۱۳ تا ۲۹ نوامبر برابر با ۲۳ آبان ماه تا ۹ آذرماه برگزار خواهد شد.
فهرست عوامل این فیلم به شرح زیر است:
بازیگران: روشنک گرامی، مجتبی بتوندی، هومن رستگار، مازیار ملکی و سیاوش چراغی پور– نویسنده و کارگردان: پویا امین پوری – مدیر تصویربرداری: مهرداد حمیدیان – تدوین: پویا امین پوری – طراح صحنه و لباس: سارا فلاح – طراح گریم: سپیده سلیمانی – مدیر تولید: علی قاسمیان، سعید فرجی – موسیقی: سالار اصغری – صدابردار: حامد حسین زاده – طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی – انتخاب بازیگر: سیاوش چراغی پور – دستیار اول کارگردان: مصطفی سالم – عکاس: شاهین دانشفر – طراح پوستر: روژان ایرجی – تهیه کننده اجرایی: آریان گلصورت – پخش کننده: فینیش فیلمز - تهیه کننده: پویا امین پوری، مهرداد حمیدیان.
دانشگاه سوره این رویداد مهم را به دانش آموخته خود تبریک می گوید.

افتخاری دیگر جشنواره شب های سیاه تالین استونی دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه سینما دانشکده هنر دانشگاه سوره