سیمرغ فجر در دستان دانش آموختگان دانشگاه سوره

1397/11/23   11:12:00

فیلم های متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی و ماجرای نیمروز2-رد خون به کارگردانی محمدحسین مهدویان در چندین بخش جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین دریافت کردند.

سیمرغ فجر در دستان دانش آموختگان دانشگاه سوره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم های متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی و ماجرای نیمروز2-رد خون به کارگردانی محمدحسین مهدویان در اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در چندین بخش برگزیده و سیمرغ بلورین دریافت کردند.

فیلم ماجرای نیمروز2-رد خون که نامزد دریافت سیمرغ در 11 بخش بود توانست در دو بخش بهترین جلوه های ویژه میدانی و بهترین صداگذاری، سیمرغ جشنواره را دریافت کند.

فیلم متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی نیز که نامزد دریافت سیمرغ در 11 بخش بود توانست در سه بخش بهترین صدابرداری، بهترین تدوین و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را دریافت کند.

دانشگاه سوره این موفقیت را به دانش آموختگان خود آقایان سعید روستایی و محمدحسین مهدویان تبریک می گوید.

فیلم فجر مهدویان متری شیش و نیم ماجرای نیمروز سعید روستایی