برنامه همایش «رویکردهای انتقادی به فرصت‌ها و چالش‌های ارتباطات شبکه‌ای در فضای مجازی» دوشنبه اول خرداد 1402 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره همایش «رویکردهای انتقادی به فرصت‌ها و چالش‌های ارتباطات شبکه‌ای در فضای مجازی» با حضور استادان دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و جمعی دیگر از استادان علوم ارتباطات برگزار می‌شود. دکتر امید علی مسعودی و دکتر یوسف خجیر ازجمله سخنرانان همایش «رویکردهای انتقادی به فرصت‌ها و چالش‌های ارتباطات شبکه‌ای در فضای مجازی» هستند.

در همایش مذکور، دکتر امید علی مسعودی با موضوع: «هوش مصنوعی و کاربران در فضای مجازی: راهبردهای بهینه استفاده از هوش مصنوعی در جامعه ایران» و دکتر یوسف خجیر با موضوع: راهبردهای استفاده شبکه‌های اجتماعی مجازی در خانواده ایرانی سخنرانی خواهند داشت.

این همایش با موضوعاتی همچون فضای مجازی، «شبکه‌های اجتماعی  بررسی نقش، هوش مصنوعی، رسانه‌های نوین، متاورس و آینده فناوری و بسیاری موارد دیگر در زمینه علوم ارتباطات برگزار می‌شود. برای مشاهده جدول برنامه‌ها لینک زیر را دنبال کنید.

دانلود برنامه همایش رویکردهای انتقادی به فرصت‌ها و چالش‌های ارتباطات شبکه‌ای در فضای مجازی

کلمات کلیدی: دانشگاه سورههمایش «رویکردهای انتقادی به فرصت‌ها و چالش‌های ارتباطات شبکه‌ای در فضای مجازی»