به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر امور دانشجویی دانشگاه اعلام کرد دانشجویانی که متقاضی وام شهریه نیمسال دوم 99-98 هستند، از تاریخ 16 بهمن ماه لغایت 9 اسفندماه 98 نسبت به ثبت تقاضای وام خود در پورتال دانشجویی، طبق روش زیر اقدام نمایند.

1--مراجعه به سایت bp.swf.ir (لازم به ذکر است تنها از مرورگر Mozilla Firefox امکان پذیر است)

2-دانشجویانی که برای اول اقدام می نمایند از طریق گزینه تشکیل پرونده اقدام به ثبت اطلاعات نمایند. بعد از 24 ساعت دانشجو موظف به ورود به سامانه و بررسی پرونده خود می باشد در صورت تایید اطلاعات دانشجو، از بخش ورود به پرتال وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام درخواست خود را ثبت نمایند و 24 ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.

3-دانشجویانی که برای تمدید وام اقدام می نمایند از طریق گزینه ورود به پورتال، وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام تقاضای خود را ثبت نمایند و 24 ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.

کلمات کلیدی: وام شهریه دانشجویی، دفتر امور دانشجویی، دانشگاه سوره