به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، جلسه مسئولین دانشگاه با اساتید مدعو گروه عمومی در سالن استاد شهید فهیمی دانشگاه سوره برگزار شد.
هدف از برگزاری این جلسه بیان اهداف دروس عمومی و مطرح کردن مسائل و کاستی های مربوطه و ارتقاء سطح کیفی فعالیت ها در این گروه بود.
مدیر گروه عمومی در این جلسه گفت: انتخاب متون تأثیر گذار و اساتید مجرب به ویژه در دروس معارف باعث عمیق شدن هویت دینی در دانشجویان خواهد شد.
 وی در ادامه بر تشکیل گروه اساتید و ارتباط آن ها با یکدیگر در جهت هم افزایی بیشتر و عملکرد یکسان تاکید کردند.
عبدالکریم عطارزاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره  با بیان اینکه گروه عمومی تأثیر بسزایی در تربیت دانشجوی متعهد دارد، تاکید کردد: مسئله ملاقات و تشکیل جلسه با اساتید و دریافت و اجرایی کردن طرح ها و پیشنهادهای آنان الزامی است.
مهران هوشیار معاون دانشجویی و فرهنگی نیز  با بیان اینکه گروه عمومی محل اتصال دانشجویان رشته های مختلف با یکدیگر است، خاطرنشان کرد: گروه عمومی می تواند این امکان  را  فراهم کند تا در راستای حل مشکلات دانشجویان خدمات بیشتری را ارائه دهد.

کلمات کلیدی: جلسه، مسئولین دانشگاه، اساتید مدعو، گروه عمومی، دانشگاه سوره