به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، جلسه ی آموزشی گروه صنایع دستی، هنراسلامی و کتابت و نگارگری با استادان مدعو در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

در این جلسه مدیر گروه صنایع دستی، هنراسلامی و کتابت و نگارگری، استادان مدعو، معاون دانشجویی و فرهنگی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و مشاور هنری ریاست دانشگاه حضور داشتند.

هدف از برگزاری این جلسه بیان مسائل و نیازهای پیش روی دانشگاه در رسیدن به اهداف آموزشی بودکه در آن استادان نیز بر امکانات موجود برای بعضی کارگاه ها و دروس تأکید و لزوم تخصیص بودجه برای این موارد را مطرح کردند.

همچنین در این جلسه موضوعاتی چون کارآفرینی و در اختیار گذاشتن فضای مناسب برای دانشجویان فعال مطرح شد.

دکتر هوشیار معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در اين جلسه گفت: طی جلسات و مکاتبات صورت گرفته با شهرداری منطقه ۱۰، مقرر شده تا دانشگاه سوره در زیباسازی منطقه به شهرداری کمک كند و شهرداری نیز با این همکاری زمینه ی شکوفایی و مشارکت دانشجویان را فراهم سازد.

همچنين دکتر نظری مشاور هنری ریاست دانشگاه ابراز اميدواري كرد، برگزاری چنین جلساتی در ابتدای نیمسال تحصیلی مفید و زمینه ساز بهبود مشکلات آموزشی پیش روی دانشگاه باشد.

کلمات کلیدی: مدرسین مدعو، گروه صنایع دستی، هنر اسلامی، کتابت و نگارگری، دانشگاه سوره