به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، همایش علمی پژوهشی رسانه ملی و تبلیغات بازرگانی به همت معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود. این همایش از تاریخ 10 لغایت 12 خرداد ماه 1399 در سه محور مباحث نظری، مباحث فرهنگی و اجتماعی و مباحث سایستگذاری و مدیریت برگزار خواهد شد .

علاقمندان به شرکت در این همایش تا تاریخ 1 اسفند 1398 مهلت دارند تا چکیده  آخرین  مقالات خود را به دبیر خانه همایش واقع در تهران، ابتدای بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی(نیایش)، دانشگاه صدا و سیما، معاونت پژوهشی، دبیرخانه همایش رسانه ملی و تبلیغات بازرگانی ارسال کنند.

چکیده مقالات پذیرفته شده تا 15 اسفند1398 و تاریخ اعلام مقالات پذیرفته شده تا تاریخ 1 اردیبهشت 1399 به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

قابل ذکراست در بخش "مقالات علمی پژوهشی" به 5 مقاله برتر، جوایزی از 20 تا 50 میلیون ریال و همچنین در بخش "خط مشی گذاری" به 5 گزارش سیاستی برتر با موضوع خط مشی گذاری تبلیغات بازرگانی در رسانه ملی به انتخاب کمیته علمی جوایزی از 10 تا 25 میلیون ریال اهدا خواهد شد.

سایر اطلاعات مورد نیاز در ذیل خبر قابل دسترسی است.

ایمیل: advert-conf@iribu.ac.ir

تلفن: 22014652

وب سایت: http://adc.iribu.ac.ir

کلمات کلیدی: همایش، علمی پژوهشی، رسانه ملی، تبلیغات بازرگانی، دانشگاه صدا و سیما، دانشگاه سوره