به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته شدگان، برنامه ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی (بدون آزمون) سال  1398 دانشگاه سوره به شرح جداول ذیل است:

برنامه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 98

ساعات ثبت نام

ارتباطات اجتماعی ( تبلیغات فرهنگی)

روز چهارشنبه 16/11/98

·         تکمیل و چاپ فرم های ثبت  نام در سامانه سیباد

·         نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک تا قبل از شروع ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد ، در صورت عدم دریافت به سامانه سیباد مراجعه کنید

·         آپلود مدارک و ارسال آن به سایت دانشگاه به آدرس: http://sibad.soore.ac.ir

·         فرمهای ثبت نامی و چک لیست مدارک آپلود شده بهمراه اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام تحویل گردد

·         پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به گروههای آموزشی خود جهت دریافت  Pass Word & usre name ( برای ورود به سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) ) مراجعه نمایند .

·         دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه و ثبت نام به کارشناس    ستاد شاهد و ایثارگردانشگاه  مراجعه کنند .

·         زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 30/8 لغایت 15 است .

·         برای ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا  راکلیک کنید

ثبت نام دانشجویان از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی خیابان آزادی – بین خیابان آذربایجان و خوش نبش کوچه کامیاران   دانشگاه سوره  طبقه سوم – اتاق مدیر مالی نزد سرکار خانم بیگلر امکان پذیر است .

برنامه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال 98

علمی کاربردی معماری - مهندسی شهرسازی

روز دوشنبه  14/11/98

علمی کاربردی ارتباط تصویری

روز سه شنبه 15/11/98

علمی کاربردی مدیریت امور فرهنگی

روز چهارشنبه  16/11/98

·         تکمیل و چاپ فرم های ثبت نام در سامانه سیباد

·         پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به گروههای آموزشی خود جهت دریافت  Pass Word & user name  ( برای ورود به سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) )مراجعه نمایند .

·         دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه  و ثبت نام به کارشناس ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه مراجعه کنند .

·         زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 30/8 لغایت 15 است .

·         برای ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا را کلیک کنید

ثبت نام دانشجویان از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی خیابان آزادی – بین خیابان آذربایجان و خوش نبش کوچه کامیاران   دانشگاه سوره  طبقه سوم – اتاق مدیر مالی نزد سرکار خانم بیگلر امکان پذیر است .

برنامه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی(بدون آزمون) سال 1398

مهندسی معماری – معماری داخلی – مهندسی شهرسازی

روز دوشنبه 14/11/98

کتابت ونگارگری – هنر اسلامی – ادبیات نمایشی – نمایش عروسکی – طراحی صحنه

روز سه شنبه 15/11/98

مدیریت فرهنگی و هنری -روابط عمومی – روزنامه نگاری

روز چهارشنبه 16/11/98

نکات بسیار مهم:

·         نام کاربری و رمز عبور کد ملی دانشجو (بزودی از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد ).

·         پس از اخذ پیامک دانشجوملزم به تکمیل و چاپ فرم های ثبت نام در سامانه سیباد می باشد.

·         دانشجو باید مدارک درخواستی را آپلود کرده و به سایت دانشگاه  به آدرس: http://sibad.soore.ac.ir  ارسال نماید.

·         پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به کارشناس گروه آموزشی خود مستقر در محل ثبت نام جهت دریافت pass word & user name  ( برای ورود به سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) ) مراجعه می نمایند .

·         دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه و ثبت نام به مسئول ستاد شاهد و ایثارگر مستقر در محل ثبت نام مراجعه کنند .

·         زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 30/8 لغایت 15 است  .

·         حضور فرد پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی است .

·         برای ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا کلیک کنید.

·         تغییر رشته به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و دانشجویان فقط  در رشته های پذیرفته شده از طریق سازمان سنجش ثبت نام می شوند .

لازم به ذکر است درصورت هرگونه سوال راجع به مطالب فوق، با قسمت انفورماتیک دانشگاه در ارتباط باشید.

اینستاگرام:  soore_it@

ایمیل:  it@soore.ac.ir

کلمات کلیدی: ثبت نام، مرحله تکمیل ظرفیت، کارشناسی ارشد، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی، بدون آزمون، سال 1398، دانشگاه سوره