به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، «دوسالانه دانشجویی دستان» در دو بخش سرامیک کاربردی و سرامیک هنری بدون محدویت در سبک و اجرا و با تکنیک و موضوع آزاد در دانشگاه سوره برگزار می شود.
داوری در بخش سرامیک کاربردی بر مبنای استفاده از ویژگی ها و ظرفیت های ماده سرامیک در راستای کاربرد مورد نظر و در بخش سرامیک هنری بر اساس ویژگی ها و ظرفیت های ماده سرامیک برای انتقال مفهوم خواهد بود.
علاقمندان برای شرکت در «دوسالانه دانشجویی دستان» می توانند تصویر آثار خود را بصورت الکترونیکی تا 16 آذر ارسال کرده و برای تحویل حضوری آثار حداکثر تا 30 آذر 1398 به دبیرخانه این دوسالانه مراجعه کنند. نمایشگاه آثار ارسال شده به این دوسالانه 6 دی افتتاح و تا 18 دی ادامه خواهد داشت.
دوسالانه دانشجویی دستان ششم دی ماه سال جاری در گالری آیه دانشگاه سوره برگزار می شود و علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی  www.dastan.soore.ac.ir  مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: «دوسالانه دانشجویی دستان» در بخش های سرامیک کاربردی و هنری برگزار می شود