آقایان عبدالکریم عطارزاده(معاون آموزشی)، مهران هوشیار(معاون فرهنگی و دانشجویی) و سیدامین موسوی(مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی) با حضور در غرفه گروه آموزشی کارشناسی‌ ارشد و کانون انیمیشن دانشگاه سوره به نمایندگی از هیات رییسه دانشگاه سوره به بازدید از فعالیت‌های دانشجویان در طول جشنواره پرداختند و گزارش آقای علیرضا جوزایی دبیر کانون دانشجویان سوره را شنیدند.

در این دیدارکه با استقبال دانشجویان روبه‌رو شد دبیر محترم جشنواره جناب آقایان محمدرضا کریم‌صارمی (استاد ممتاز و برگزیده گروه انیمیشن) و دکتر کیارش زندی مدیر گروه انیمیشن نیز ایشان را همراهی کردند.

نمایندگان هیات رییسه با ابراز خرسندی از فعالیت‌های گروه انیمیشن ابراز امیدواری کردند که گام‌هایی را در جهت راه‌اندازی استودیوی بزرگ انیمیشن سوره بردارند.

کلمات کلیدی: یازدهمین جشنواره دوسالانه بین المللی پویانمایی تهران