🔻پروپزال های تصویب شده در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده معماری و شهرسازی؛ روز شنبه مورخ 1397/12/11

1.پروپزال دانشجو امیرمحمد صیدی به شماره دانشجویی 9611420018 تحت عنوان " طراحی داخلی خانه لولا گر تهران به منظور ایجاد خانه فرهنگ و هنر ایران و ایتالیا" با راهنمایی استاد دکتر قاسم مطلبی مورد تصویب قرار گرفت.

2.پروپزال دانشجو فاطمه اقبالی به شماره دانشجویی 9611406007 تحت عنوان "طراحی فضای شهری با گرایش چندین عملکردی" با راهنمایی استاد دکتر حسن اصانلو مورد تصویب قرار گرفت.

3.پروپزال دانشجو شکوفه محمدی به شماره دانشجویی 9511406055 تحت عنوان "طرح توسعه امام زاده محسن همدان" با راهنمایی استاد دکتر امیرمسعود دباغ (مشروط به اصلاح و کامل کردن پیشینه و الحاق گزارش همانندجویی پروپزال) مورد تصویب قرار گرفت.

4.پروپزال دانشجو سجاد فرخ نیا به شماره دانشجویی 9511406049 تحت عنوان "طراحی مرکز محله کیانپارس اهواز با رویکرد تعاملات اجتماعی" با راهنمایی استاد دکتر محمدرضا بمانیان (به شرط الحاق دقیق سایت) مورد تصویب قرار گرفت.

5.پروپزال دانشجو طاهره حاجیلو به شماره دانشجویی 9611406025 تحت عنوان "طراحی مجتمع فرهنگی _ آموزشی با رویکرد فناوری های نوین در معماری" با راهنمایی استاد دکتر محمدرضا اکبریان مورد تصویب قرار گرفت.

6.پروپزال دانشجو نوشین بوستانی به شماره دانشجویی 9611406012 تحت عنوان "طراحی مرکز آموزشی کودکان کار با رویکرد روانشناسی کودک" با راهنمایی استاد دکتر امیرمسعود دباغ مورد تصویب قرار گرفت.

🔹دانشجویانی که پروپزال آن ها به صورت مشروط مورد تصویب قرار گرفته, نسبت به تکمیل مدارک درخواستی اقدام نمایند.

🔹نظر به اهمیت تاریخ تصویب پروپزال جهت ثبت در سامانه ایرانداک، تاریخ تصویب پروپزال مورد توجه قرار گیرد.

🔹دانشجویانی که پروپزال آن ها مورد تصویب قرار نگرفته است نسبت به دریافت کاربرگ پروپزال از دفتر ریاست دانشکده و انجام اصلاحات اقدام نمایند.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری، پروپزال، پایان نامه، ارشد