دانشجویانی که مراحل اداری مربوط به کاربرگ مجوز دفاع خود را تکمیل نموده اند نسبت به اطلاع رسانی زمان برگزاری جلسه دفاعیه به استاد راهنما خود اقدام نمایند. تمامی دانشجویان روز برگزاری جلسه دفاعیه ساعت 8:00 صبح در دانشکده حضور داشته باشند.
دانشجویان می بایست فایل کاربرگ هایی که ذیلا اعلام می گردد را تکمیل نموده و در روز دفاع به همراه داشته باشند و پس از تایید صحت اطلاعات وارده در کاربرگ ها نسبت به چاپ آنها اقدام نمایند.(اطلاعات مربوط به اساتید راهنما،مشاور، داور و نماینده تحصیلات تکمیلی در جدول زمانبندی دفاع موجود است)
 1. کاربرگ برگزاری جلسه دفاعیه (4 نسخه؛ اطلاعات به صورت تایپی وارد گردد)
2. کاربرگ مراحل تشکیل جلسه و اعلام نمره (3 نسخه؛ اطلاعات به صورت تایپی وارد گردد)
3. کاربرگ اعلام اصلاحات پایان نامه (3 نسخه؛ اطلاعات به صورت دستی وارد گردد)
 4. فرم قرارداد (5 نسخه؛هر نسخه به صورت پشت و رو بر روی یک برگ تکثیر یابد، اطلاعات به صورت دستی وارد گردد)
دانشجویانی که از اساتید راهنما، مشاور و داور غیر از اعضای هیئت علمی دانشگاه سوره بهره برده اند مدارک مربوط به اساتید شامل آخرین حکم عضویت هیئت علمی، کپی شناسنامه و کارت ملی استاد را به قرارداد پیوست نمایند.
پس از برگزاری جلسه دفاع می بایست در اسرع وقت نسبت به دریافت کاربرگ اعلام اصلاحات پایان نامه از دفتر ریاست دانشکده و اعمال اصلاحات مندرج در کاربرگ مربوطه اقدام شود.

بر روی فایل ها کلیک کنید.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری، پایان نامه، دفاع، ارشد