به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به انتخاب هیات داوران سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر علی اصغر دشتی از اساتید دانشگاه سوره تندیس بهترین کارگردانی در بخش تئاتر بین الملل و بهترین تهیه کنندگی در بخش جایزه بزرگ مسابقه تئاتر بین الملل را برای نمایش «نامبرده» دریافت کرد. در بخش طراحی لباس در مسابقه تئاتر ایران یک، بیتا نصر برای نمایش «هار» به کارگردانی حسین پوریانی (دانش آموخته دانشگاه سوره) تندیس عنوان برگزیده را دریافت کرد.

علی کرسی زر و امیر ابراهیم زاده از دانش آموختگان دانشگاه سوره، تندیس برگزیده بهترین نمایشنامه نویسی در مسابقه ی تئاتر ایران یک را برای نمایش «فرایند» دریافت کردند و کرسی زر همچنین تندیس نمایش برگزیده مسابقه تئاتر ایران یک را برای نمایش «فرایند» دریافت کرد.

حسین توازنی زاده از دانش آموختگان دانشگاه سوره نیز در بخش نمایشنامه نویسی مسابقه دیگرگونه های اجرایی، تندیس برگزیده برای نمایش «ارس» را دریافت کرد.

دانشگاه سوره این موفقیت را به اساتید و دانش آموختگان این دانشگاه تبریک می گوید.

کلمات کلیدی: تئاتر فجر دانشگاه سوره دانش آموختگان سوره جشنواره تئاتر فجر