منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

سوره‌ای‌ها به عنوان بیشترین تعداد نامزدهای بهترین انیمیشن سومین جشنواره ملی فیلم رفسنجان شناخته شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، در میان لیست نهایی این جشنواره، حضور پررنگ دانش‌آموختگان دانشکده هنر دانشگاه سوره بیش از پیش خودنمایی می‌کند.

هیأت‌ داوران این دوره از جشنواره متشکل از چهره‌های برجسته و تأثیرگذار سینمای ایران، شامل استادان مهرداد اسکویی، بهرام عظیمی، پوران درخشنده و محمدحسین لطیفی، پس از بازبینی و ارزیابی دقیق آثار راه‌یافته، لیست نامزدهای نهایی را معرفی کردند.

در این میان، سه تن از دانش‌آموختگان سال‌های اخیر دانشکده هنر دانشگاه سوره با ارائه آثار خلاقانه خود، موفق به کسب عنوان نامزدی در این رویداد ملی شدند:

هژیر اسعدی برای انیمیشن «چاوک»

سمیرا حسینی برای انیمیشن «سفرناک»

فاطمه احمدی برای انیمیشن «مرد و پنجره»

 

این موفقیت ارزشمند، نشان‌دهنده‌ی تداوم مسیر موفقیت هنرمندان و دانش‌آموختگان دانشگاه بین المللی سوره در عرصه‌های حرفه‌ای و ملی است که ثمره‌ی آموزش‌های تخصصی و تلاش مستمر آنان در مسیر خلق آثار هنری استاندارد و دغدغه‌مند است.

روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، ضمن ابراز خرسندی از این دستاورد هنری، موفقیت این هنرمندان جوان و آینده‌دار را به جامعه دانشگاهی و خانواده‌ی بزرگ سوره تبریک گفته و برای ایشان در مراسم اختتامیه این جشنواره و سایر عرصه‌های هنری آرزوی درخشش و تداوم موفقیت دارد.

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدرخشش دانش‌آموختگان دانشگاه سوره در صدر لیست نامزدهای بهترین انیمیشن

نظر خود را بنویسید