استاد محمدرضا کریمی صارمی (مدیرکل سینمایی و تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان) که در دومین جشنواره بانگ بیداری بهار، استاد برگزیده گروه انیمیشن سوره شده بودند؛  بر یکی از رفیع ترین قلل دنیا در این عرصه ایستاده و به عنوان داور "سیزدهمین جشنواره بین المللی انیمیشن وارنا" انتخاب و دعوت شدند.

این جشنواره از 23 تا 27 شهریور در بلغارستان برگزارشد.
 استاد کریمی صارمی دبیر 10 دوره ی جشنواره ی بین المللی پویانمایی تهران در کنار الکساندر پتروف روس و دیگر اعضای هیات داوران این رویداد هنری به داوری پرداختند.
این استاد برجسته درس تولید انیمیشن سوره؛ که پیش تر سابقه ی 37 داوری در حوزه ی انیمیشن، سینما و عکاسی را داشته است از نمایش 8 عنوان اثر خود در حاشیه ی این جشنواره نیز خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی این جشنواره در معرفی ایشان به عنوان تهیه کننده 250 فیلم، 100 اثر تلویزیونی و 90 اثر صحنه ای از سوی این هنرمند اشاره کرده است و نوشته است: این هنرمند بیش از 600 جایزه ی بین المللی برای آثار خود دریافت کرده است و در 30 جشنواره ی ملی و بین المللی سینمایی داور بوده است.

کلمات کلیدی: استاد گروه انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره داور یکی از معتبرترین جشنواره جهانی انیمیشن