نشست تخصصی انیمیشن با حضور آقای فراز شانیار، رضا بهمنی و جمعی از اساتید و علاقمندان در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۳۹۵ در سالن اجتماعات دانشکده هنر با موضوع «طراحی کانسپت» برگزار شد.

این نشست ۶ ساعته، که پیش درآمدی بر «جشنواره بانگ بیداری بهار، از ساعت ۱۱ صبح آغاز شد و در ۳ نوبت ۲ ساعته ادامه یافت.

در ابتدای نشست به بحث و گفتگو و تعامل پیرامون شیوه های طراحی و طراحی کاراکتر و فضا پرداخته شد و آقای شانیار از فعالیت ها و تجربیات کاری خود در حیطه طراحی کانسپت در مطرح ترین شرکت های فعال دنیا در این زمینه همچون استویوVolta و استودیوMPC ، اطلاعاتی ارزنده در اختیار علاقمندان قرار دادند و در ادامه نشست را به صورت ورکشاپ با طراحی کانسپت هایی برای کاراکتری تاریخی ایرانی پیش بردند که خروجی به صورت کاراکتری نهایی اجرا شد.

در نهایت این نشست به صورت سوال و جواب از طرف شرکت کنندگان به اتمام رسید و از طرف امورفرهنگی و کانون انیمیشن دانشگاه سوره از آقای فراز شانیار تقدیر به عمل آمد.

کلمات کلیدی: برگزاری نشست تخصصی انیمیشن با موضوع طراحی کانسپت