به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره ظهر امروز ۷ دی  ماه ۹۵ از برگزیدگان مسابقات نقاشی و عکاسی جلوه هایی عاشورایی که مصادف با ایام محرم و اربعین حسینی برگزار شده بود، در محل سالن اجتماعات دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور آقای خسروی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره و همینطور برخی از مدیران ستادی و آموزشی دانشگاه  برگزار گردید، دکتر شفیعی پور سرپرست امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه سوره از حضور دانشجویان در مسابقات و استفاده از فرصت ها و مشارکت در کارهای گروهی ابراز خرسندی کردند و به نقش معاونت دانشجویی و فرهنگی در برجسته سازی آثار هنری دانشجویان تأکید و خاطر نشان کردند که دانشگاه در پی اطلاع رسانی گسترده فراخوان ها و مسابقات و هم چنین ایجاد بازار هدف برای آثار دانشجویان در مراسم مشابه آتی می باشد. ایشان دانشگاه را ویترینی برای بروز استعدادها و آثار دانشجویان دانستند.

اسامی برگزیدگان مسابقات به شرح زیر می باشد:

برگزیدگان مسابقه نقاشی
خانم ها شیلا جلیل پیران، طاهره جعفری وشیدا ابراهیمی.

برگزیدگان مسابقه عکاسی
ستاره روزبهانی، پگاه مروتی و طاهره جعفری.

کلمات کلیدی: تقدیر از برندگان مسابقه نقاشی و عکاسی " جلوه های عاشورایی"