با سلام
فردا 4 دی ماه شروع  بازبینی هشتمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره میباشد و تا تاریخ 9 دی ادامه دارد. لذا از شرکت کنندگان محترم خواهشمندیم با توجه به اینکه دبیرخانه ی جشنواره واقع در دانشگاه سوره میباشد فیلم اجراها را در طول این شش روز چه به صورت حضوری و چه به صورت پست لطفا تا ساعت 6 بعد از ظهر به دبیرخانه تحویل نمایید چرا که بعد از این ساعت به دلیل اتمام ساعت کاری دانشگاه فیلم کار شما دریافت نمیگردد. لازم به ذکر است تمامی فیلم های ارسالی باید با پسوندmp4  یا DVD,VOB  ذخیره شده باشد.

متقاضیان محترم شرکت در بخش مونولوگ :
به دلیل تعداد زیاد کار های های این دو بخش و بازسازی سالن های اجرای دانشگاه شرکت کنندگان این بخش هم باید تا 9 دی ماه 3 نسخه از فیلم کارشان را به دبیرخانه ارسال نمایند.
لازم به ذکر است تمامی فیلم های ارسالی در بخش صحنه و مونولوگ باید با پسوند mp4 یا VOB,DVD ذخیره نمایند.

متقاضیان شرکت در بازبینی جشنواره سوره سه نسخه فیلم کارشان را به آدرس دبیرخانه واقع در تهران. خیابان آزادی. نرسیده به خیابان خوش جنوبی نبش کوچه کامیاران . دانشگاه سوره . طبقه ی اول . انتهای راهرو سمت چپ.
لازم به ذکر است که 9 دی ماه که آخرین روز تحویل فیلم به دبیرخانه است (روز پنجشنبه) تا قبل ساعت 4 بعد از ظهر ارسال بفرمایید.

کلمات کلیدی: بازبینی هشتمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره