تخم مرغ هاي رنگي در طرح «بهارستان» با موضوع استقبال از بهار که توسط تعدادی از هنرمندان از جمله اساتید و دانشجویان نقاشی دانشگاه سوره  رنگ آميزي شده بودند و در فروردين ماه در سطح شهر قرار داشتند که با توجه به اتمام اين جشنواره، جمع آوري شدند.

سازمان زيباسازي شهر تهران به منظور بهتر شدن فضاي «شهر آفتاب» تخم مرغ هاي رنگي را در اين محل جانمايي کرد.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا، با راه اندازي «شهر آفتاب» تخم مرغ هاي رنگي که از سطح شهر جمع آوري شده اند، به اين محل منتقل شدند. اين تخم مرغ ها تا پايان دوره برگزاري نمايشگاه کتاب براي بهتر شدن فضاي نمايشگاه در اين محل باقي مي مانند.

سازمان زيباسازي شهر تهران براي بهتر شدن فضاي «شهر آفتاب» موضوع بهبود فضاي اين محوطه را در دستور کار خود دارد که در اولين گام، اقدام به جانمايي تخم مرغ هاي رنگي در اين محل کرده است.

کلمات کلیدی: تخم مرغ هاي رنگي در ويترين «شهر آفتاب» ، تخم مرغ، رنگی، شهر آفتاب، بهارستان