تاریخ انتشار : 2 اردیبهشت 1398 13:40

كارگاه طراحى صحنه جشنواره جهانی فجر

در حاشیه نشست های دانشگاهی جشنواره جهانی فجر، کارگاه طراحی صحنه زیلکه بوئر چهارشنبه 4 اردیبهشت ساعت 11 در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، کارگاه طراحی صحنه از سلسله نشست های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در سالن سینمای شهید حسین فهیمی دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار می شود.

زیلکه بوئر طراح صحنه و کارگردان هنری آلمانی متولد ۲۶ اکتبر سال ۱۹۶۶ در نوات غاین وست فالن آلمان است. پس از پایان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه، فعالیت خود را با تلویزیون و فیلم مونیخ شروع کرد. از سال ۱۹۹۷ به عنوان طراح کار می کند. همچنین به عنوان استاد صحنه و لباس در دانشگاه هانوور تدریس می کند.او به واسطه همکاری در ۲ فیلم موفق از فلوریان هنکل فونن دونرسمارک (Florian Henckel von Donnersmarck)  کارگردان شهیر آلمانی توانست در مجامع جهانی شناخته شود.

تاریخ : چهار شنبه ٤ اردیبهشت، زمان: ١١:٠٠