تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1398 10:2

پژوهشی در شاهنامه نگاری در فرهنگستان هنر

معاونت علمی و پژوهشی فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، آیین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی را با برگزاری نشست پژوهشی، رونمایی کتاب و نمایشگاه پاس می دارد.

معاونت علمی و پژوهشی فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، آیین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی را با برگزاری نشست پژوهشی، رونمایی کتاب و نمایشگاه پاس می‌دارد.

به گزارش روابط عمومی فرهنگستان هنر، هم‌زمان با روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، 25 اردیبهشت، نشست تخصصی «پژوهشی در شاهنامه‌نگاری» در فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.

در این نشست آیدین آغداشلو، نقاش، گرافیست و نویسنده درباره «تصویرگری در شاهنامه‌های خطی»؛ مهدی حسینی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، نقاش، پژوهشگر و استاد دانشگاه، با عنوان «سه برادر و سه شاهنامه» و بهمن نامور مطلق، سرپرست دانشگاه هنرهای سنتی استاد فرشچیان، با موضوع «مدیریت هنری ابراهیم سلطان و شاهنامه‌نگاری» سخنرانی می‌کنند.

رونمايي از کتاب شاهنامه ابراهيم سلطان و نمایشگاه شاهنامه‌نگاری از دیگر برنامه‎هایی است که هم‌زمان با این نشست برگزار می‌شود.

نشست «پژوهشی در شاهنامه‌نگاری» صبح روز چهارشنبه 25 اردیبهشت، ساعت 10:30 در فرهنگستان هنر به نشانی خیابان ولی‌عصر(عج)، پایین‌تر از خیابان طالقانی، شماره 1552، سالن همایش‌های فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.