تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1398 9:31

آغاز ثبت نام در بیست و یکمین دوره جشنواره جوان خوارزمی

ثبت نام و ارائه طرح در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی از سوی دبیرخانه جشنواره جوان خوارزمی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، ثبت نام برای شرکت در بیست و یکمین دوره جشنواره جوان خوارزمی از روز ۲۳ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان تیرماه ادامه دارد.

در این دوره از جشنواره جوان خوارزمی طرح‌های ارسالی در 16 گروه تخصصی مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرند.

طرح‌های قابل پذیرش در 16 گروه تخصصی شامل فناوری‌های شیمیایی، مکانیک، برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو و زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری‌نانو، هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات و مکاترونیک و می‎باشد هم‎چنین در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل طرح‌ها و پژوهش‌های بنیادی، طرح‌ها و پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، اختراع و نوآوری می‎باشد.

متقاضیان شرکت در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره خوارزمی www.khwarizmi.ir و پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره جوان خوارزمی http://www.irost.org/young در قسمت سامانه جامع جشنواره‌های خوارزمی نسبت به ثبت‌نام و ارائه مشخصات فردی اقدام نموده و شناسه کاربری و کلمه عبور خود را دریافت نمایند. ضروری است قبل از شروع فرآیند ثبت نام، فایل راهنمای مربوط به ثبت نام را مطالعه فرمائید.