3211رکورد در مدت زمان 0.202ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی امور دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی داشگاه سوره، طی اطلاعیه ای از الزام به تکمیل فرم پرسشنامه الکترونیکی کارنامه سلامت توسط دانشجویان تا قبل از انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 خبر داد.
فراخوان نخستین مسابقه پادکست ریلی برای خبرنگاران توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.
حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی، اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّی الله علیه وآله وسلّم را محکوم کردند.
فراخوان نخستین پویش تولید محتوای سواد رسانه ای منتشر و شرایط شرکت در این پویش توسط مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد.
رمان «دوران کوران» نوشته سیدحسام االدین رایگانی برای چهارمین بار توسط انتشارات کتابستان معرفت به چاپ رسید.
همزمان با فرا رسیدن سالروز هفدهم شهریور برنامه های متنوع در فضای مجازی از جمله نمایشگاه عکس، نشست تخصصی و روایتگری تاریخی از سوی فرهنگسرای سرو برگزار می شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره به بیان توضیحاتی درباره زمان انتخاب واحد و شروع سال تحصیلی جدید در این دانشگاه پرداخت.
کتاب گویای «شماره پنج»، روایتی از نقش زنان در مقاومت آبادان در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.
ششمین جشنواره خاتم با موضوع داستان و روایت داستانی با الهام از ویژگی های شخصیتی و سیره حضرت رسول اکرم (ص) برگزار می شود.
مسئول برگزاری دوره اسلام ناب خواهران گفت: دوره اسلام ناب یک دوره معرفتی-تشکیلاتی است که برای مخاطب تشکل های دانشجویی با هدف ارتقای سطح تشکل های دانشجویی برگزار می شود.
  • تعداد رکوردها : 3211