3211رکورد در مدت زمان 0.343ثانیه
عبارت مورد جستجو :
براساس مصوبه شورای معاونین، کتابخانه ملی ایران از سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تا اعلام تغییر وضعیت توسط ستاد کرونا، تعطیل است.
سازمان زیباسازی شهر تهران برای طراحی دیوارنگاری جداره های پیشانی و ورودی های جانبی تونل ها فراخوان داد.
داستان «کلاغی که روی منقارش ایستاد» با هدف آموزش و توجه به ارزش های خود و دوری از تقلید کورکورانه از سوی انتشارات مدرسه منتشر و روانه بازار نشر شد.
دو مجموعه داستان جدید ایرانی «از پس پرده های مه آلود» و «موج ها و دریاها» توسط نشر نگاه منتشر و راهی بازار نشر شدند.
در آستانه ماه محرم، چاپ چهارم کتاب «روضه» از سوی انتشارات کتابستان معرفت وارد بازار نشر شد.
مطلب گروه پژوهش هنر 26 مرداد 1399 15:47
مطلب گروه پژوهش هنر
جامعه ایمانی مشعر به منظور تأمین بخشی از محتوای معرفتی، مهارتی هیأت های مذهبی و در راستای توانمندسازی مدیران، سخنرانان و ستایشگران هیأت ها، اقدام به تولید بسته های محتوایی کرد.
نخستین کتاب فرهنگنامه جامع تهیه کنندگان سینمای ایران به زودی در قالب یک مجموعه دوجلدی منتشر می شود.
دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، نمایشگاه مجازی با عنوان یادواره عاشورا، ویژه دانشجویان برگزار می کند.
نسخۀ آنلاین لغتنامۀ دهخدا در وبگاه جدید مؤسسۀ لغتنامۀ دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی رونمایی شد.
  • تعداد رکوردها : 3211