3109رکورد در مدت زمان 7.737ثانیه
عبارت مورد جستجو :
به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، سلسله نشست های کارگاه های آموزشی و درس گفتارهایی درباره گرافیک متحرک، با حضور استادان برجسته و اعضای سرشناس انجمن طراحان گرافیک متحرک تهران برگزار می شود.
کتاب (قصه کربلا) نوشته مهدی قزلی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب عناصر روزنامه نگاری یکی از مهم ترین کتاب های کلاسیک روز نامه نگاری است که امروزه باید آن را بخوانیم تا دریابیم روزنامه نگاران درباره کارشان چطور فکر می کنند.
امام کاظم (علیه السلام) به عنوان امام و راهنمای واقعی مردم، به ارشاد و هدایت آنها می پرداخت و معارف اصیل و زلال اسلام را به مشتاقان معرفی می کرد.
فیلم کوتاه زرد خالدار به کارگردانی باران سرمد، نویسندگی محمدرضا میقانی و با بازی شادی کرم رودی دانش آموختگان دانشگاه سوره به جشنواره فیلم لوکارنو ۲٠۲٠ راه یافت.
مهلت درخواست عضویت در انجمن صنفی کارگری داستان نویسان تا هفتم شهریورماه تمدید شد
کتاب «حرفی به قدر کفایت (الگوی ارتباطات کلامی در نهج البلاغه)» نوشته حمید شکری اویلق و سید بشیر حسینی توسط انتشارات سروش منتشر و راهی بازار نشر شد.
عرض تسلیت جناب آقای مهران باغبان
همزمان با فرارسیدن عید سعید غدیر شما می توانید شعری در رسای حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) را در اینجا بخوانید.
قانون مطبوعات در ایران از زمان پیدایش مفهوم «رسانه» (در دوره حکومت ناصرالدین شاه) توسط مشروطه خواهان تدوین شد و تا سال ١٣٧٩ در پنج مقطع زمانی مختلف دچار تغییر و تحولات اساسی شده است.
  • تعداد رکوردها : 3109