تاریخ انتشار : 28 بهمن 1398 17:0
تعداد بازدید : 1966

سالن سینمای شهید فهیمی میزبان “۲۳ نفر” شد

فیلم سینمایی "۲۳ نفر" در سالن سینمای شهید فهیمی دانشگاه سوره به نمایش در آمد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه سوره، فیلم سینمایی "۲۳ نفر" در سالن سینمای شهید فهیمی واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه سوره به نمایش در آمد. اين فيلم كه داستان  رشادت ها و فداکاری های ۲۳ نفر نوجوان اسیر جنگ تحمیلی را روايت مي كند، روز دوشنبه ۲۸ بهمن از ساعت 13 در سالن سينماي اين دانشگاه اكران شد.
در اين نمايش كه با استقبال دانشجویان و مسئولین دانشگاه روبرو شد، دو نفر از بازیگران اثر نیز در کنار تماشگران حضور داشتند كه در پايان فيلم به پرسش تماشاگران پاسخ داده و از روند فیلمبرداری و نحوه انتخاب آن ها برای نقشی که به عهده گرفته بودند توضيحاتي ارائه دادند.
اميدعلي مسعودي مدير گروه روزنامه نگاری و روابط عمومی نيز در پايان اين مراسم با بيان اين كه رژیم بعثی بر علیه نوجوانان رشيدي كه در جنگ حضور داشتند تبلیغات سیاهی به کار میبرد گفت: پروپاگنداهای سیاسی که برعلیه دولت ایران توسط رژيم بعث عراق صورت مي گرفت نيز نتوانست رزمندگان غيور ما را از دفاع از جان و مال مردم منصرف كند.