تاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1399 4:9

دومین نشست پژوهشی زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، با همکاری گروه سینمای دانشکده هنر، دومین نشست پژوهشی آنلاین با عنوان «زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا» را برگزار می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و گروه سینمای دانشکده هنر، در روز شنبه 27 اردیبهشت ماه ۹۹ ساعت ۱۸،  دومین نشست پژوهشی باعنوان «زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا» به صورت آنلاین با مدیریت و اجرای دکتر رامتین شهبازی مدیر گروه سینما برگزار می شود.
میهمانان این برنامه دکتر مجید شیخ انصاری، استادیار دانشگاه هنر و تهیه کننده سینما و دکتر سیدعلی روحانی، دانشیار دانشگاه هنر خواهند بود.
لازم به ذکر است برای شرکت در این نشست، ورود عموم علاقه مندان آزاد بوده و می توانند از طریق درگاه soore.ac.ir روی بنر طراحی شده کلیک کرده و در صفحه جدید، گزینه میهمان را انتخاب نمایند.