تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1399 20:8

برگزاری نخستین کارگاه مجازی به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی

نخستین کارگاه مجازی "آشنایی با حوزه های موضوعی مدیریت رسانه جهت انتخاب موضوع پایان نامه" در فضای مجازی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، نخستین کارگاه مجازی "آشنایی با حوزه های موضوعی مدیریت رسانه جهت انتخاب موضوع پایان نامه"به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی، در فضای مجازی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.
این کارگاه با هدف آشنایی با حوزه های رشته مدیریت رسانه، موضوع یابی در رشته مدیریت رسانه، نحوه تبدیل موضوع به پروپوزال و پایان نامه در این رشته با حضور دانشجویان دانشگاه سوره، صدا و سیما و علامه طباطبایی برگزار شد.
در این کارگاه خانم دکتر سمیه لبافی عضو هیأت علمی مرکز سیاست علمی کشور و عضو شورای گروه مدیریت فرهنگی و رسانه با تشریح جایگاه رشته مدیریت رسانه در بین علوم مدیریت و ارتباطات به معرفی حوزه های علم مدیریت رسانه پرداخت.
 وی در این کارگاه مجازی به موضوعات مرتبط با مدیریت رسانه پرداخت و از نحوه تبدیل موضوع به مسأله تحقیق اشاره کرد.
در ادامه ایشان به نحوه تدوین پروپوزال و ارتباط بین اجزای آن با طرح مسأله اشاره کرد و در پایان ایشان به بحث پایان نامه نویسی و نحوه نگارش آن پرداخت.