تاریخ انتشار : 8 مرداد 1399 11:30
تعداد بازدید : 172

برگزاری کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب

کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد بیانیه گام دوم انقلاب، تلاش در راستای اجرایی سازی این بیانیه در حوزه هنر، معماری، شهرسازی و عمران و ارتقای هویت اسلامی و در راستای ارتقای کیفیت و رفع معضلات حوزه های مرتبط با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب طراحی و برگزار خواهد گردید.

کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب در راستای منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای در مورد بیانیه گام دوم انقلاب، تلاش در راستای اجرایی سازی این بیانیه در حوزه هنر، معماری، شهرسازی و عمران و ارتقای هویت اسلامی در این حوزه را داشته و با عنایت به اهمیت موضوع در راستای ارتقای کیفیت و رفع معضلات حوزه های مرتبط با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب طراحی و برگزار خواهد گردید.

از این رو دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای بررسی و تحقق موارد فوق الذکر قصد دارد کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب را برگزار نماید. اين کنفرانس به دنبال آن است كه با گردهم آوردن صاحب نظران، انديشمندان، دانشگاهيان، سياستگزاران و مديران، سازمانهاي ذي ربط و علاقه مند، مهندسين مشاور و متخصصان و علاقه مندان این حوزه، به تبيين مفاهيم و اهداف مرتبط با محورهای کنفرانس بپردازد و فرصتی مناسب برای تبادل  اطلاعات و ارائۀ یافته های پژوهشی نوین در زمینه ی معماری،عمران، هنر اسلامی و شهرسازی باشد.

بر اين اساس، دبیرخانه کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب با افتخار از تمامي متخصصان، كارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراكز علمي ، تحقيقاتي و صنعتی دعوت مي نماید با شرکت در برنامه های متنوع اين کنفرانس در اين رويداد مهم مشارکت نموده وبا ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و اجرايي خود، زمينه دستيابي به اهداف فوق را فراهم سازند.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید :

تبریز