تاریخ انتشار : 17 مرداد 1399 19:30

عید سعید غدیر خم مبارک باد

همزمان با فرارسیدن عید سعید غدیر شما می توانید شعری در رسای حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) را در اینجا بخوانید.

غدیر

به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره_ 18ذی الحجه سال یازدهم هجری قمری ، رسول اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) در بازگشت از آخرین حج عمر شریفشان مشهور به «حجة الوداع» از طرف خدا مامور به کامل کردن دین و ابلاغ ثمره رسالت می شوند. به طوری که در آیه اکمال دین در قرآن آمده است: امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم، و اسلام را برای شما [به عنوان] آیینی برگزیدم.(مائده 3)

و پس از آن در آیه تبلیغ آمده است:

اى پيامبر، آنچه را از جانب پروردگارت به تو نازل شده، ابلاغ كن؛ و اگر نكنى رسالتش را به انجام نرسانده اى. و خدا تو را از [گزند] مردم نگاه مى دارد. بی گمان، خدا گروه كافران را هدايت نمى كند.(مائده 67) و بر این اساس بود که پیامبر سه روز در کنار برکه غدیر توقف می کنند تا ماموریت خود را در کامل کردن دین و ابلاغ رسالتشان انجام دهند.که آن چیزی جز نعمت ولایت نبود.

در ادامه شعری از بلرام شکلا، شاعر برهمنی در وصف حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) را می خوانیم:

به من رساند نسیم سحر سلام علی

برهمن ام که شدم چون عجم غلام علی

من ضعیف چگونه به شعر پردازم

کنار معجزه کامل کلام علی

چو کودکی که محبت ز مادر آموزد

خوشم که نکته می آموزم از مرام علی

سلام ما به علی آن وصی پیغمبر

سلام ما به رسولان به احترام علی

ز بندهای جهان آن زمان رها گشتم.

که اوفتادم چون مرغکی به دام علی

علی، علی، و علی عالی و علی أعلا

پر است هفت ممالک ز عطر نام علی

مساز بطن خودت را چو گور جانداران

مرا غلام کند این صدا ز کام علی

علی امیر خرابات عشق و توحید است

تمام خلق به مستی کشند جام علی

چو نزد حضرت حق سجده کرده است و قیام

بود قیام همه سجده و قیام علی

خوشا که شعر من این بوی بوتراب دهد

صباح و شام معطر شد از مشام علی

خدا کند که بخوانم چو مردم آزاد

علی امام من است و منم غلام علی

(بلرام شکلا)

این عید برتمامی استادان، همکاران، دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه سوره و دانشکده فرهنگ و ارتباطات مبارک باد.