تاریخ انتشار : 22 مرداد 1399 15:0

نمایش «رویای یک نویسنده» بر صحنه تئاتر می رود

نمایش «رویای یک نویسنده» به کارگردانی میثم ترکمند از امروزاجرایش را در تماشاخانه دیوار چهارم آغاز می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره _ نمایش «رویای یک نویسنده» به نویسندگی و کارگردانی میثم ترکمند از امشب 22 مرداد اجرایش را تا ششم شهریور در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به صحنه می برد.

اجرای این نمایش یک ساعت و پانزده دقیقه و بازیگران کرامت رودساز، مبین رستگار، مژگان اخلاقی، علی بهمنش، صدیقه مرادی، سیمین بهفر، مهسا بان، میترا قلعه پور، احمد شاهوار، معصومه عالمی، شایان اسماعیلی، علی ساکی، روح اله عقدایی و میثم ترکمند هستند.

این نمایش برداشتی برگرفته از رمان دوشیزه پریم و شیطان است. داستان از این قرار است که مردمان شهر ویسکوز تلاش می کردند تا قدرت را در شهر در دست بگیرند و هرکس برای اینکه خودش را بالاتر از دیگری ببیند، تلاش های بسیار می کردند تا اینکه مرد غریبه ای وارد شهر شد و داستان هایی رخ داد.

در بلیت فروشی کار اشاره شده است که از آوردن فرزندان زیر شانزده سال خودداری شود.

تئاتر