تاریخ انتشار : 29 آذر 1394 11:59
تعداد مشاهدات : 3014

درباره معاونت آموزشی

دانشگاه سوره در بهمن ماه سال 1338 تاسیس شد.دانشکده های معماری و شهرسازی و علوم بانکداری اولین دانشکده های دانشگاه بوده و ...

معاونت آموزش دانشگاه سوره از بدو تأسيس سوره در بهمن ماه 1372 به عنوان يکي از حوزههای فعال دانشگاهي تشکيل شد. این معاونت طبق رسالت خود همواره در راستاي توسعه علم و دانش، آگاهيبخشي، بالا بردن سطح فرهنگ دانشجويان و گسترش دانش گام به سوي توسعه برداشته و به همين جهت تربيت نيروي انساني متخصص و متعهد به ارزشهاي جامعه اسلامي و بسترسازي مناسب براي آموزشي مداوم و پايدار را سرلوحه رويکرد آموزشي خود قرار داده است. تربيت دانشجوياني کارآمـد که پاسخگوي نياز اجتماعـي بوده و با آموختههاي خود بتوانند ادارهکننده جامعه هنري باشند. دانشجوياني که با نبوغ و استعداد خود نه تنها ادارهکننده بلکه الگويي براي ارزشهاي هنري جامعه خود باشند. براين اساس حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی جهت تربيت چنين دانشجوياني مترصد اقداماتي مؤثر مبني بر جذب اساتيد خلاق و متخصص، استفاده از ابزارهاي تکنولوژي مدرن جهت به روزرساني اطلاعات با دنياي پيشرفته کنوني، بررسي متون آموزشي و آشنايي و به کارگيري والدين دانشجويان در جهت پيشرفت علمي دانشجويان و ... با توجه به اهداف دانشگاه که مبتني بر:

- احياي حکمت ديني و معنوي بوسيله هنر؛

­- شناسايي، احياء و اعتلاي هنرهاي مذهبي و ملي؛

- مردمي کردن هنر در جامعه اسلامي؛

­- تجلي هر چه بيشتر ارزشهاي انقلاب و انديشه ديني در آثار هنري؛

­- تعليم و تربيت هنرمندان متعهد و کارآمد و وفادار به آرمانهاي ملي و ارزشهاي مکتبي و فکری، میباشد، پرداخته است.