تاریخ انتشار : 5 دی 1394 16:46
تعداد مشاهدات : 1852

امور رفاهی

امور رفاهی مربوط به امور دانشجویی شامل چهاربخش اصلی زیر می باشد:

1- وام دانشجویی؛ 2- حج دانشجویی؛ 3- غذای دانشجویی؛ 4- بوفه؛54- واحد تکثیر.

1- وام دانشجویی:

همانند سایر دانشگاه ها، دانشگاه سوره نیز طبق ضوابط وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، نسبت به تخصیص وام به دانشجویان اقدام می کند. علاوه بر آن با تمهید فراهم نمودن منابعی دیگر از طریق خیرین نسبت به تشکیل صندوق دیگری، تحت ضوابط خاص به دانشجویان وام تخصیص می دهد.

2- حج دانشجویی:

حج عمره دانشجویی: حج دانشجویی در دانشگاه سوره از سال 1377 فعال شده است. در ابتدا برگزاری انتخاب و معرفی دانشجو برای حج به عهده گروه معارف و عمومی بود. از سال 1380 برپایی حج دانشجویی در حوزه وظایف معاونت دانشجویی و فرهنگی و ارتباطات دانشگاه قرار گرفت. از سال 1384، برگزاری حج دانشجویی به مدیریت امورفرهنگی و فوق برنامه واگذار شد. دانشجویان پس از ثبتنام درسایت مقام معظم رهبری، مدارک خود را برای ادامه روال به امورفرهنگی تحویل می دهند.به طور میانگین، طی سال های اخیر سالیانه 25 نفر از دانشگاه سوره به حج اعزام شده اند.

3- غذای دانشجویی:

اهتمام به تهیه یک غذای مناسب جهت دانشجویان یکی از وظایف اصلی مدیریت دانشجویی محسوب می گردد. از اینرو در ارتباط با بهینه نمودن ارائه غذا به دانشجویان و اساتید و کارکنان، امور دانشجویی هر ساله با اعلام مناقصه در روزنامه های کثیرالانتشار، از میان پیمانکاران متقاضی مبادرت به انتخاب بهترین گزینه از نظر کیفی و کمی می نماید و با نظارت مستمر در نحوه اقلام توسط پیمانکار علاوه بر آنچه از مبادی مربوط دریافت می گردد، سعی در ارائه غذا با بهترین کیفیت و کمیت می نماید. شایان ذکر است که در این راستا  دانشگاه  جهت رعایت حال دانشجویان رقم هنگفتی یارانه نیز متقبل می شود.

4- بوفه

جهت رفاه حال دانشجویان نسبت به تهیه میان وعده غذایی و تهیه سایر مواد خوراکی بهداشتی در طول سال تحصیلی، دانشگاه مکان هایی را به این امر اختصاص داده است که این امر توسط امور دانشگاهی و از طریق آگهی روزنامه به مزایده گذاشته می شود و بعد از بررسی همه جانبه به شخص مورد نظر واگذار می شود. هم اکنون در سه دانشکده هنر، معماری، و فرهنگ و ارتباطات بوفه بر قراراست که به دانشجویان خدمات ارائه می شود.

5- واحد تکثیر

واحد تکثیر دانشکده هنر از سال 1381 در مکان فعلی دانشگاه (خیابان آزادی) و بعدها در دانشکده معماری، مشغول به کار شد. این واحد نیز توسط بخش خصوصی و توسط مزایده واگذار میشود و به دانشجویان در زمینه تکثیر و نوشتافزار و وسایل مورد نیاز رشته های هنری با قیمتی مناسب، خدمات ارائه می دهد.