تاریخ انتشار : 25 دی 1394 19:44

معاون دانشکده و مدیر گروه معماری داخلی و مهندسی شهرسازی

عضو هیأت علمی دانشکده معماری

تلفن:   88807094

کارشناسی ارشد   (داخلی 107)

کارشناسی   (داخلی 105)

سوابق تحصیلی:

دپيلم: ریاضیفیزیک، تهران، 1370؛ کارشناسی ارشد پیوسته: بنیاد حفظ آثار و ارزشهای مقدس، دانشگاه شهيد بهشتي، 1379؛ دكتراي معماری با عنوان رساله: امکانسنجی و بررسی الگوهای باززندهسازی عملکردی و کالبدی میدانهای تاریخی در شهر ایرانی معاصر، ساپینزای رم، ایتالیا، 1392.

درباره گروه معماری داخلی:

رشته معماری داخلی پس از انقلاب اسلامی و با آغاز انقلاب فرهنگی به دلایل خاص و جهت گیری های حاکم بر رشته و ضرورت بازبینی در محتوای دروس و نظام آموزشی در  کلیه دانشگاه های کشور تعطیل گردید.

پس از انجام اصلاحات لازم و مهیا شدن بستر مورد نظر ، دانشکده معماری دانشگاه سوره ( به همراه دانشگاه هنر و دانشگاه تهران ) در ردیف  اولین دانشگاه هایی قرارگرفت که با اخذ مجوزات لازم از شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  نسبت به   تاسیس گروه معماری داخلی مبادرت نمود.

در حال حاضر دانشکده معماری دانشگاه سوره با پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری نقش مهمی در تربیت نیرو های متخصص این رشته در کشور بازی می کند.

خوشبختانه در حال حاضر دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه از نظر کمی و کیفی در وضعیت مطلوبی قرار دارند و چشم انداز آتی این رشته و گروه به دلیل برخورداری از کادر آموزشی با تجربه و حرفه ای بسیار روشن می باشد.

ویژگی های و توجهات خاص رشته معماری داخلی در دانشگاه سوره:

1- تاکید بر روزآمدی فارغ التحصیلان

2- توجه به نیازهای جامعه

3- تاکید بر افزایش توان خلاقه دانش آموختگان

4- تاکید بر پژوهش محور بودن آموزش در دوره های تحصیلات تکمیلی

5- تاکید بر تربیت نیرو های متخصص و آشنا به مبانی علمی رشته در مقطع کارشناسی

درباره گروه مهندسی شهرسازی:

رشد شهرها و شهرگرایی در سده اخیر، روز به روز به مسائل شهری ابعاد جدیدتری بخشیده است.امروزه مراقبت و هدایت توسعه شهری و ساماندهی مناطق پیرامون شهرها از اهمیت ویژه ای برخوردار گشته است. روند رو به رشد شهرها و تداوم آن در آینده، مراقبت و هدایت توسعه های شهری را در دستور کار قرار داده و بر تربیت نیروی انسانی آگاه و کارا در سطوح مختلف شهر سازی تاکید می کند.

رشته شهرسازی در عین تخصصی بودن ، دارای خصلت میان رشته ای بوده و با زمینه های گوناگون در سطوح روستایی ،شهری و منطقه ای از یکسو، و سطوح فنی و انسانی و محیطی از سوی دیگر، در ارتباط است. کارشناسان شهری می توانند در فرآیند ساماندهی و بهبود فضاهای زیستی و محیط های زندگی نقش موثر داشته و با ارائه طرح های مختلف در برنامه ریزی، تهیه و اجرای طرح فضاها مشارکت نمایند.

این کارشناسان به نسبت آموخته های خود قادر به تهیه طرح و برنامه در سطوح شهری و روستایی بوده و عملا در فرآیند شهرسازی نقش و وظیفه حرفه ای خویش را ایفا مینمایند.

در این مقطع، تقویت مهارت های فنی و کاربردی و همچنین آماده سازی زمینه برای دوره تخصص کارشناسی ارشد شهرسازی و تربیت نیروی انسانی کارا در سطوح اجرایی کشور در دستور کار قرار می گیرد.