کد خبر : 92013
تاریخ انتشار : 26 خرداد 1387 17:22
تعداد مشاهدات : 8844

برگزاري نمايشگاه گروهي گرافيك با عنوان «سه گانه ي من» در نگارخانه آيه

به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره، اين نمايشگاه كه پروژه بيژن صيفوري به همراه پوسترهاي مفهومي دانشجويان كارشناسي ارشد سوره مي باشد از سال 1382 آغاز به فعاليت نموده و داستان از گفتگويي بي پرده و انتقادي از خويش، جامعه و تاريخ آغاز مي شود، چند جلسه بحث و گفتگو، ديدن و بعد طراحي، دانشجويان درگير بيان تصويري ديدگاهشان به خود، نسل خود، شهر و سرزمين خود شده اند. سه گانه ي من، پايه هاي ديدگاه آدمي به هستي است. اين نمايشگاه برگزيده اي از سه گانه هاي تجربه شده در اين چند سال است كه در نمايشگاهي واحد به نمايش درخواهد آمد.

شايان ذكر است بيژن صيفوري طراح گرافيك و مدير هنري و مدرس دانشگاه مي باشد و در نمايشگاه هاي متعددي در ايران و ساير كشورها از جمله آلمان، ايتاليا، چكسلواكي و ... شركت داشته اند.

گفتني است تعداد آثار جمعاً 60 اثر گرافيكي شامل پوسترهاي متعدد مي باشد و از 26 الي 29 خرداد ماه در محل نگارخانه آيه واقع در خيابان آزادي ـ بين خوش و بهبودي ـ نبش كامياران برپا مي گردد.

مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه ساعت 15 الي 19 روز 26 خرداد ماه و ساعات بازديد از 10 صبح الي 5 بعدازظهر مي باشد.