کد خبر : 92017
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1387 8:31
تعداد مشاهدات : 1594

سومين سال اجراي پروژه مشترك فيلم هاي كوتاه توسط دانشگاه سوره و دانشگاه كنرادولف آلمان

به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره، بنا به دعوت دانشگاه كنرادولف آلمان كه طي نامه رسمي در تاريخ 28 مي 2008 (8 خرداد 87) به دانشگاه سوره ارسال شد، براي سومين سال متوالي پروژه مشترك توليد فيلم هاي كوتاه با مشاركت دو دانشگاه ايراني و آلماني به اجرا درمي آيد. در آن پروژه هشت فيلم 15 دقيقه اي توسط دانشجويان رشته سينماي دانشگاه سوره و دانشجويان رشته سينماي دانشگاه كنرادولف آلمان زير نظر اساتيد دو دانشگاه توليد خواهد شد.

شايان ذكر است اين پروژه با سفر دانشجويان و اساتيد دانشگاه سوره به آلمان در شهريور ماه سال جاري كليد مي خورد.

گفتني است در سالي كه گذشت نيز طي دو پروژه در كشورهاي ايران و آلمان توليد كه بازتاب بسيار مناسبي را در رسانه هاي داخلي و خارجي و جشنواره هاي معتبر به همراه داشت.