کد خبر : 92022
تاریخ انتشار : 2 تیر 1387 12:16
تعداد مشاهدات : 1558

برگزاري كارگاه آموزشي ازدواج دانشجويي سال 87

به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره، با توجه به برگزاري هشتمين جشن ازدواج دانشجويي در سال 87، كارگاه آموزشي در اين ارتباط در 22 خرداد ماه از سوي دفتر مددكاري و مشاوره دانشجويي اين موسسه برگزار گرديد.

در اين جلسه 2 ساعته كه با حضور زوجهاي جوان شركت كننده در جشن ازدواج دانشجويي برگزار شد، از سوي خانم خدابنده ـ روانشناس باليني مركز ـ موضوعات كاربردي براي زوجهاي جوان مطرح شد كه برخي از عناوين آن به شرح ذيل مي باشد:

1.       تكنيكهاي متمايزسازي زن و شوهرهاي جوان از خانواده اصلي

2.       راههاي براي زنده نگه داشتن عشق

3.       افسانه هاي زناشويي

4.       عوامل مرتبط با رضايت زناشويي

5.       دلايل درست و نادرست ازدواج

6.       ويژگي هاي يك زندگي خوب

7.       نكاتي براي ساختن پازل خوشبختي

لازم به توضيح است براي نخستين بار دفتر مشاوره دانشجويي سوره در نظر دارد با برگزاري كارگاه هاي آموزشي و ارائه مشاوره هاي فردي به زوجهاي دانشجو از آغاز زندگي زناشويي نسبت به آگاه سازي مسايل زندگي زناشويي و كمك به بهبود مسايل زندگي مشترك دانشجويان اقدام نمايد.

مراسم جشن ازدواج اين دانشجويان همچون سالهاي گذشته با هدف ترويج ازدواج ساده و موفق و پايدار با مشاركت خانواده زوج هاي دانشجو و دانشجويان موسسه برگزار خواهد شد كه متعاقباً از سوي مديريت امور دانشجويي اعلام خواهد شد.