کد خبر : 92023

اطلاعیه مهم در خصوص نحوه انتخاب واحد در ترم اول سال تحصیلی 87-88

اطلاعیه مهم در خصوص ثبت نام و انتخاب واحد

دانشجویان گرامی

موسسه آموزش عالی سوره در نظر دارد جهت رفاه حال دانشجویان و کوتاه کردن مراحل ثبت نام و انتخاب واحد، کلیه عملیات مربوط به این امور را در ترم اول نیمسال تحصیلی 87-88 به صورت اینترنتی برگزار نماید.

در ترم های گذشته عملیات مربوط به انتخاب واحد دانشجویان به صورت اینترنتی انجام شده است و دانشجویان با روال آن آشنا می باشند از این ترم با هماهنگی های انجام گرفته با معاونت آموزش و گروههای آموزشی همچنین بانک، قرار بر انجام عملیات انتخاب واحد به صورت کامل به صورت اینترنتی به شکلی است که تا پایان مرحله انتخاب واحد، دانشجویان نیاز به مراجعه به آموزش و یا امور مالی - دانشجویی را نداشته باشند.

بخش جدید انتخاب واحد عملیات مربوط به واریز وجوه شهریه از طریق اینترنت می باشد. در این روش پس از مشخص شدن میزان شهریه، سیستم به صورت اتوماتیک دانشجویان را به درگاه الکترونیکی بانک هدایت کرده و دانشجویان امکان واریز مستقیم وجوه شهریه خود را به طور مستقیم و به آسانی ازطریق این درگاه خواهند داشت.  برای این منظور بهتر است که دانشجویان هرچه سریعتر به یکی از شعب بانک ملت مراجعه نموده و برای افتتاح یک حساب الکترونیک  و دریافت کارت آن (ملت کارت) اقدام نمایند.

همچنین دانشجویانی که متقاضی وام و یا هرگونه تخفیف شهریه می باشند می بایست پیش از شروع عملیات انتخاب واحد نسبت به تعیین تکلیف وام دانشجویی و یا تخفیف شهریه خود، از طریق معاونت دانشجویی – فرهنگی اقدام نمایند تا میزان وام دانشجویی و یا تخفیف شهریه آنها درسیستم منعکس گردد در غیر این صورت امکان استفاده از وام و یا تخفیف برای آنها میسور نخواهد بود.

چند تذکر مهم

1- لازم است دانشجویان به طور دقیق واحدهایی که می بایست اخذ نمایند را در از قبل معین نمایند.

2- از آنجا که برای برخی از دروس چند کلاس (بعضا توسط چند استاد) تشکیل می شود لازم  است دانشجویان با توجه به تجربه ترم های گذشته کلاسهایی را انتخاب نمایند که ضمن آشنایی با روش تدریس استاد، کمترین اتلاف وقت را در طی هفته داشته باشند.

3- پس از مشخص شدن تعداد واحدهای انتخابی میزان شهریه آن از طریق اینترنت به راحتی قابل پرداخت می باشد و دانشجویان باید مقدار شهریه را در همان زمان در حساب خود داشته باشند.