کد خبر : 92025
تاریخ انتشار : 18 تیر 1387 8:59
تعداد مشاهدات : 3257

اطلاعيه اي در خصوص انتخاب واحد دروس عمومي

دانشجويان محترم در انتخاب دروس عمومي در تابستان 87 به نكات زير توجه فرماييد.

1.       انديشه اسلامي (1) پيش نياز انديشه اسلامي (2) است.

2.    دروس انديشه اسلامي (1) و (2) قبلاً به نام معارف اسلامي (1) و (2) عرضه مي شده؛ لذا افرادي كه دروس معارف اسلامي را گذرانده اند، نيازي به انتخاب انديشه اسلامي ندارند.

3.       درس تفسير موضوعي قرآن قبلاً با عنوان متون اسلامي ارائه مي شده، لذا گذراندن يكي از آنها كافي است.

4.       زبان پيش دانشگاهي (2 واحد) پيش نياز زبان انگليسي عمومي (3 واحد) است.

5.       اگر درصد زبان در كنكور كمتر از 50% باشد، گذراندن زبان پيش دانشگاهي الزامي است.

6.       درس انقلاب اسلامي ايران و قانون اساسي جايگزين يكديگر مي شوند و گذراندن يكي از آنها كافي است.

7.       حداكثر غيبت مجاز در درس تنظيم خانواده يك جلسه (2 ساعت) است.

8.    حداكثر غيبت مجاز در دروس 2 واحدي (انديشه اسلامي (1)، انديشه اسلامي(2)، انقلاب اسلامي ايران، تاريخ تحليلي صدر اسلام، تفسير موضوعي قرآن، اخلاق و تربيت اسلامي، 3 جلسه (6 ساعت) است.

9.       حداكثر غيبت مجاز در دروس 3 واحدي (ادبيات فارسي، زبان انگليسي) 3 جلسه (9 ساعت) است.

10.  غيبت بيش از حد مجاز (اگر چه موجه باشد) باعث محروم شدن از امتحان و ثبت نمره صفر در كارنامه خواهد شد. در اين صورت حذف اضطراري نيز امكان ندارد؛ و حذف پزشكي با گواهي پزشك متخصص و تاييد پزشك معتمد موسسه امكان پذير است.

11.   غيبت در جلسه امتحان (اگر چه موجه باشد) باعث ثبت نمره صفر در كارنامه مي شود و امتحان مجدد ممنوع است.

در صورتيكه تعداد ثبت نامي در يك كلاس به حد نصاب نرسيد، آن كلاس برگزار نخواهد شد و دانشجويان آن كلاس در روز آخر ثبت نام مي توانند در كلاس ديگري ثبت نام نمايند.

فرم برنامه كلاسها