تاریخ انتشار : 4 آبان 1388 13:19

تکذیب یک خبر

سردبیر محترم خبرگزاری ایلنا (خبرگزاری کار ایران)
           عطف به خبر مندرج در سرویس سینما و تئاتر با کد خبر 84343 مورخ 29/7/1388 با تیتر                " دانشگاه سوره جشنواره را تحریم کرد " به استحضار می رساند:
الف) اصل خبر نادرست بوده و بدین وسیله رسماً تکذیب می گردد.
ب) استفاده از کلمه تحریم، علاوه بر بار اجتماعی می تواند تأثیرات سیاسی داشته باشد و در اخبار کذب منجر به بی اعتمادی مردم از جامعه رسانه ای کشور خواهد شد لذا مؤکداً توصیه می گردد در به کار بردن این عناوین در مورد خبرهای این مؤسسه دقت کافی را مبذول فرمایید و اخبار این مؤسسه را از سایت رسمی این مؤسسه به آدرس: soore.ac.ir و روابط عمومی این مؤسسه دریافت نمایید.
ج) علاوه بر اینکه اصل خبر کذب بوده و اساساً نادرست می باشد، در متن آن نیز اشکالات فراوانی به چشم می خورد من جمله اشاره به کمبود منابع مالی جشنواره که علی القاعده ارتباطی با حضور و یا عدم حضور این مؤسسه در جشنواره ندارد همچنین دوگانگی در تیتر و متن در کلمات  " تحریم" و " انصراف "       وجود دارد