تاریخ انتشار : 6 آبان 1388 13:44
تعداد مشاهدات : 6388

مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود موسسه آموزش عالي سوره

مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود موسسه آموزش عالي سوره در سال 1388 برگزار شد

در اين مراسم كه روز چهارشنبه از ساعت 9 الي 12:30 در محل سالن سوره حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي  برگزار شد دكتر محمد روشن رياست موسسه طي سخناني جايگاه علمي و هنري سوره را تشريح نمودند.

دكتر بنيانيان رياست حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي  و نايب رييس هيات امنا موسسه ديگر سخنران اين برنامه بودند كه جايگاه هنرمند مسلمان و ويژگي هاي مورد انتظار از دانشجويان سوره را تبيين نمودند.

در اين مراسم همچنين دكتر محمديان معاونت دانشجويي و فرهنگي موسسه  طي سخناني عملكرد و ويژگي هاي حوزه معاونت فرهنگي و دانشجويي را تشريح نمودند، سپس دكتر عطار زاده از حوزه معاونت آموزش نيز به دانشجويان رهنمودهايي در زمينه خدمات آموزشي ارائه دادند.

اين برنامه شامل بخش هاي متنوع ديگري چون:

- تريبون آزاد

- پرسش و پاسخ روساي دانشكده هاي موسسه آموزش عالي سوره (با حضور آقاي دكتر مهران هوشيار رياست دانشكده هنر آقاي دكتر مسعودي رياست دانشكده علوم ارتباطات، آقاي رضاييان رياست دانشكده امورفرهنگي، آقاي دكتر مهدوي نژاد رياست دانشكده معماري)

- معرفي خدمات بانكي جهت دانشجويان (فرهنگ كارت دانشجو)

- و ...

بود

در پايان مراسم نيز طي قرعه كشي به 30 تن از دانشجويان هدايايي اهدا شد.