تاریخ انتشار : 19 آذر 1388 9:5

آغاز فعاليت دارالقرآن «قرآن كريم» موسسه آموزش عالی سوره در دوره جديد

آغاز فعاليت دارالقرآن «قرآن كريم» در دوره جديد

مسوول اطلاع رساني دارالقرآن «قرآن كريم» گفت: دوره هاي مختلف حفظ حضوري و غيرحضوري، روخواني قرآن و روان خواني قرآن كريم در اين مركز آغاز شده است.
صديقه اربابي در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عنوان كرد: همچنين دوره هاي تفسير، صوت و لحن، تجويد، تفسير و روش درست خواني قرآن كريم نيز اكنون در اين مركز برپا شده است.

وي با اشاره به اين كه در هر يك از اين جلسات 8 تا 12 نفر حضور دارند، تصريح كرد: هر يك از دوره هاي آموزشي 40 ساعت و بيش از دو ماه به طول خواهد انجاميد.

اربابي با بيان اين كه «شركت كنندگان در پايان هر دوره گواهي حضور در جلسات را تحت نظر دانشگاه سوره خواهند گرفت» يادآور شد: استادان اين دوره ها از داوران بين المللي قرآن كريم، كارشناسان دانشگاهي و حافظان برتر كشورند.

وي درباره هزينه حضور در اين كلاس ها اظهار داشت: شهريه اين كلاس ها براساس نوع دوره و ساعت حضور در كلاس ها، متغير است.

دارالقرآن «قرآن كريم» در ميدان فردوسي، كوچه شاهرود، بن بست موسسه آموزش عالی سوره، پلاك يك، واحد 2 قرار دارد.