تاریخ انتشار : 19 آذر 1388 9:14

برپايی نمايشگاه خوشنويسی «آيه های ناتمام» در دانشگاه سوره

نمايشگاهی از آثار خوشنويسی «شهاب شهيدانی» با عنوان «آيه های ناتمام» از 16 آذر در نگارخانه آيه موسسه آموزش عالی سوره برپا شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه خبری حوزه هنری، نمايشگاه «آيه های ناتمام» شامل 35 تابلوی خوشنويسی در قالب های نقاشی خط، شكسته نستعليق، سياه مشق با حفظ فضای سنتی است كه شهاب شهيدانی دانشجوی اين دانشگاه خالق آن هاست.

در طول برگزاری اين نمايشگاه با موضوع «كتيبه نويسی در قبور تخت فولاد اصفهان» همايشی با سخنرانی استادان خوشنويسی برگزار خواهد شد.

اين نمايشگاه تا 25 آذر همه روزه به جز پنج شنبه و جمعه از ساعت 10 تا 17 در نگارخانه آيه، واقع در خيابان آزادی، بين خوش و بهبودی، نبش كوچه كامياران، موسسه آموزش عالی سوره، ميزبان علاقه مندان به هنر خوشنويسی است.

در پايان اين خبر آمده، شهيدانی پيش از اين چندين نمايشگاه انفرادی را در شهرستان های سميرم و اصفهان برپا كرده است و در چند نمايشگاه گروهی همچون جشنواره تهران و رحمه للعالمين نيز حضور داشته و دريافت مقام نخست برخی از اين جشنواره ها را نيز در كارنامه هنری خود دارد.