تاریخ انتشار : 23 آذر 1388 10:36
تعداد مشاهدات : 5794

بیانیه دانشجویان دانشگاه سوره

دانشجویان فرهیخته و پژوهشگران ایران زمین

بار دیگر 16 آذر ماه در تاریخ پر افتخار این سرزمین شروع خیزش طوفان دیگری از سوی دانشجویان متعهد و آزادیخواه کشورمان گردید و دست غیب عنایات الهی الطاف خفیه خود را شامل ملت ایران نمود.
بی گمان کنار رفتن نقاب مدعیان دروغینی که منافقانه و زبون خود را در جمعیت دانشجویی پرشور و شعور کشور پنهان نموده و سعی در گرفتن انتقام سیلی های مدام و 30 ساله انقلاب بودند را می بایست از برکات 16 آذر و جوشش خون بناحق ریخته دانشجویان مسلمان به دست عوامل آمریکایی حکومت ستمشاهی دانست.
دشمنان دین ما و انسانیت بشر که با تجدید حیات دوباره اسلام به واسطه انقلاب اسلامی ایران، کینه و بغض خمینی عزیز را در دل نهاده اند در تحلیل های غلط و مغرورانه خود می پنداشتند که بحث های درون نظام می تواند شروع نفوذ ایشان در دل انقلاب اسلامی باشد و بر همین اساس با حرکتی نابخردانه هتک حرمت خمینی عزیز را شروعی بر پایان انقلاب اسلامی تصور نمودند غافل از آنکه در آستانه محرم خونین حسین (ع) غیرت انقلابی فرزندان ایران زمین پرخروش تر و بیدارتر از همیشه هیچگونه اعتمادی به بیگانگان و بیگانه پرستان نداشته و راه خود را به درستی انتخاب نموده است.
ما نیز همصدا با اساتید و فرهیختگان و دوشادوش سایر دانشجویان آگاه دانشگاه های سراسر کشور، ضمن تجدید بیعت با آرمان های بلند امام راحل (ره) و تبعیت از فرمایشات و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، اعلام انزجار و تبری خود را از حرکت منافقانه معدود افراد بی ریشه و وابستگان به استکبار اعلام داشته و جبین شکر بر آستان خدای قادر بی همتا به خاطر نعمت اسلامیت جمهوری می ساییم.
خداوند ما را از وساوس شیاطین بیرون و درون حفظ نموده و عاقبت ما را ختم به خیر و سعادت فرماید که ...
والعاقبه للمتقین و الی الله ترجع الامور

23 آذر ماه 1388