تاریخ انتشار : 8 اسفند 1388 12:26
تعداد مشاهدات : 1280

براي اولين بار در ايران كاربرد گرافيك خبري در رسانه هاي آنلاين مورد بررسي قرار مي گيرد

به گزارش خبرنگار هنري خبرگزاري فارس، اين جلسه دفاعيه با حضور روشن رئيس مؤسسه آموزش عالي سوره، اساتيد بزرگ گرافيك و ارتباطات از جمله كامران افشار مهاجر به عنوان استاد راهنما، يونس شكرخواه به عنوان استاد مشاور، زهرا مسعودي مدير گروه، اميدعلي مسعودي، ايمان ملاجعفري و محسن سليماني به عنوان داور و جمعي از اساتيد، دانشجويان و فعالان عرصه مطبوعات برگزار مي شود.
بنابراين گزارش، اين پايان نامه كه به روش توصيفي – تحليلي و به شيوه كتابخانه اي و ميداني (پيمايش اينترنتي، تحليل بصري و محتوايي آثار گرافيك خبري با محوريت موضوعي حادثه 11 سپتامبر و مصاحبه ) تهيه شده، ضمن بررسي و معرفي آثار 12 رسانه توليد و عرضه كننده گرافيك خبري و اطلاع رسان، معرفي دانشگاهها و انجمنها و سايتهاي تخصصي گرافيك خبري، به بررسي تاريخچه گرافيك خبري و اطلاع رسان در ايران و جهان پرداخته است.
اين پايان نامه با اتكا به نتايج حاصل از بررسي و ارزيابي آراي 40 كارشناس و متخصص گرافيك خبري و اطلاع رسان در ايران و جهان و بررسي و ارزيابي بيش 160 اثر گرافيك خبري برهم كنشي و ايستا، به ارائه نمونه آثار گرافيك خبري با محوريت موضوعي حادثه خروج از ريل قطار تهران – كرمان پرداخته است.
اين پايان نامه توسط مريم سليمي از دانشجويان مؤسسه آموزش عالي تهيه و در تاريخ مذكور مورد دفاع قرار مي گيرد.
محل برگزاري جلسه دفاعيه خيابان آزادي، بين بهبودي و خوش، نبش كوچه كامياران، مؤسسه آموزش عالي سوره، سالن اجتماعات است.