تاریخ انتشار : 18 فروردین 1389 5:20
تعداد مشاهدات : 1649

اجراي نمايش "سمفوني کندوي زنبورهاي عسل" در جشنواره تئاتر دانشگاهي

نمايش  "سمفوني کندوي زنبورهاي عسل" توليد موسسه آموزش عالي سوره و برگرفته از 10 متن ايراني و خارجي و با محوريت شخصيت زن نوشته شده است و به وسيله گروه تئاتر 70، مجموعه اي از دانشجويان، فارغ التحصيلان و استادان دانشگاه سوره، در بخش مدرسان سيزدهمين جشنواره بين المللي تئاتر دانشگاهي ايران به صحنه خواهد رفت.
در اين نمايش، بيتا بهارلو، بهاره توکلي، مهتاب امين الرعايا، فائزه علوي، شيرين ترحمي، روشنک کريمي، الهه شهپرست، خاطره حکيمي، مينووش رحيميان، الهام معدني، به عنوان بازيگر حضور دارند.
از ديگر عوامل اين نمايش، مي توان به سيروان تخت فيروزه دستيار کارگردان، ليلا رفيع زاده طراح صحنه، آناهيتا نوري طراح کرئوگرافي و راضيه رفيع زاده منشي صحنه اشاره کرد.
سيزدهمين جشنواره بين المللي تئاتر دانشگاهي ايران از 10 تا 18 ارديبهشت ماه برگزار مي شود.