تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1393 4:26
تعداد مشاهدات : 421

رشته کارشناسی ارشد تصویرسازی

به یاری خدا و با تلاش و پیگیری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، دانشکده هنر سوره از سال آتی افتخار پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته تصویرسازی را خواهد داشت.
مجوز راه اندازی این رشته توسط سازمان گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری بخاطر توان علمی، پیشرفت های تحصیلی و اعتبار هنری اعضای هیات علمی گروه گرافیک و دانشکده هنر به سوره اعطا  گردیده است. امید آن که پرسنل آموزشی و مدیریت محترم گروه در هدایت و آموزش هنری این رشته نیز موفق بوده و دانش آموختگان آن از افتخاری دیگر برای سوره عزیزمان باشند.
تصویرسازی یا تصویرگری یکی از زیرشاخه های هنرهای تجسمی است و به نوعی از اثر خلاقانه ی تصویری گفته می شود که القاکننده ی تجسمی یک مفهوم یا روایت با فرم بصری است. این مفهوم و روایت می تواند داستان، شعر، مقاله ای در روزنامه و کتاب و حتی تبلیغات تجاری، سرگرمی ها و اشکال و فرم های روی کالاها و لباس ها باشد.