تاریخ انتشار : 13 آذر 1396 20:34
تعداد مشاهدات : 103

اختتامیه جشنواره «ایران من»

آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری مردم و رادیو (ایران من) با داوری دو تن از اساتید دانشگاه سوره، عصر امروز دوشنبه در حوزه هنری برگزار شد.
آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری مردم و رادیو (ایران من) با داوری دو تن از اساتید دانشگاه سوره، دکتر کیارش زندی و کامران شریفی عصر دوشنبه در حوزه هنری برگزار شد. حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواره فرهنگی هنری مردم و رادیو گفت: آیین اختتامیه جشنواره «ایران من» عصر دوشنبه ۱۳ آذر ماه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
افتخاری با بیان اینکه برنامه های متنوعی برای آیین اختامیه جشنواره «ایران من» تدارک دیده شده، تصریح کرد: اجرای گروه پالت، قطعات نمایشی با حضور هنرمندان «کوی نشاط» و «رادیو جمعه»، استندآپ ابوالفضل آقاخانی و گروه تواشیح از جمله برنامه های اختتامیه بود و جوایز برگزیدگان جشنواره در چهار بخش اهدا شد.