تاریخ انتشار : 14 آبان 1397 0:0

تشکیل جلسه شورای دانشگاه سوره

اولین جلسه شورای دانشگاه سال 97 در مورخ ۱۲ آبان ماه از ساعت 16 الی 18 با حضور رییس، معاونین و رؤسای دانشکده ها و 4 عضو هیأت علمی در در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ابتدا سیاست های کلی دانشگاه در سال تحصیلی جاری در قالب دستور جلسه توسط دکتر روشن برای اعضا طرح و تبیین شد  و سپس هریک از حاضرین پیرامون دستور جلسه به بحث و  اظهار نظر پرداختند و مقرر شد برخی از امور محوله که اعضاء موظف به انجام هستند بعد از تکمیل و ارائه طرح ها و آیین نامه های لازم، در هیات رییسه طرح و در صورت تصویب اجرایی شود و مواردی نیز که به مصوبات هیأت امنا نیاز دارد به جلسه هیأت امنا که در آخر پاییز تشکیل می شود ارسال شود.

برخی از موارد دستور جلسه شامل: ترویج دوره های مهارت افزایی، تدوین طرح درس و ایجاد زمینه ای  برای فراهم کردن متون درسی، دعوت از اساتید بنام داخلی و خارجی برای تدریس در دانشگاه، جذب دانشجوی خارجی، تفکیک دانشکده هنر و موارد دیگر بوده است.